طرز تهیه کوکوی کدو و ذرت
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه کوکوی کدو و ذرت، یکی از خوشمزه ترین و ساده ترین غذاها را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
یکی از غذاهای راحت و آسان که تهیه آن زمان کمی می برد، کوکو است. انواع بسیار زیادی کوکو در لیست غذاهای ایرانی از جمله کوکو سیب زمینی، کوکو سبزی، کوکو اسفناج، کوکو کدو، کوکو مرغ و… وجود دارد. این غذا را می توان همیشه با کمترین مواد و در دسترس ترین آنها، با توجه به ذائقه و سلیقه خود درست کرد.
کوکوی کدو و ذرت از آن دسته غذاهای بسیار مقوی است که با مواد متنوعی تهیه می شود. این کوکو به خاطر داشتن مواد اولیه کدو و ذرت، چربی و کالری بسیار کمی دارد و می تواند به کاهش وزن نیز کمک کند. در ادامه ابتدا طرز تهیه کوکوی کدو و ذرت رژیمی را به شما آموزش می دهیم و سپس به انواع آن با مواد دیگر اشاره می کنیم.
مواد لازم
- کدو ۲ عدد
- ذرت نصف پیمانه
- تخم مرغ ۲ عدد
- پیاز ۱ عدد
- سیر ۲ حبه
- شوید نصف پیمانه
- آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
- پنیر صبحانه ۵۰ گرم (اختیاری)
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن زیتون به مقدار لازم
طرز تهیه
ذرت ها را داخل قابلمه ی کوچکی میریزیم و کمی نمک به ذرت ها اضافه میکنیم، داخل قابلمه آب میریزیم و روی شعله قرار میدهیم تا ذرت ها بپزد. (می توانید از کنسرو آماده ذرت هم استفاده کنید).
کدوها را با پوست و با رنده درشت رنده کرده و داخل ظرفی میریزیم. (زیرا رنده ریز کردن کدوها باعث آب انداختن آنها می شود).
پیاز را نیز رنده می کنیم، آب آن را می گیریم و به ظرف حاوی کدو اضافه می کنیم. (می توانید به دلخواه پیازها را نگینی خرد کنید).
ذرت پخته شده سرد شده در دمای محیط را نیز به ظرف حاوی کدو و پیاز اضافه می کنیم. شوید تازه خرد شده و یا شوید خشک را هم به ظرف حاوی مواد اضافه می کنیم.
در این مرحله به دلخواه پنیر صبحانه را اضافه می کنیم. افزودن پنیر کاملا اختیاری است و اگر شما می خواهید کوکویی کاملا رژیمی داشته باشید آن را حذف کنید.
سپس ۲ قاشق آرد سفید، نمک و فلفل سیاه را نیز اضافه می کنیم. ۲ حبه سیر له شده و یا رنده را نیز به ظرفمان اضافه می کنیم.
حالا تخم مرغ ها را داخل ظرف میشکنیم و خوب مواد را بهم میزنیم تا مخلوط شوند و یک مایه منسجم و یکدست بدست بیاید. (اگر وگان هستید و از تخم مرغ استفاده نمی کنید، می توانید به جای آن ۲ قاشق دانه چیا را در ۴ قاشق آب خیس کنید تا لعاب بیاندازد و به جای تخم مرغ در کوکوی خود استفاده کنید).
مایه کوکوی شما حاضر است. در یک تابه مقداری روغن زیتون ریخته و پس از گرم شدن مایه کوکو را درون آن بریزید و پهن کنید. یک سمت کوکو که کاملا سرخ شد آن را برش دهید و برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. کوکوی شما آماده است می توانید آنرا با انواع سس های دلخواه سرو کنید.
کوکوی کدو و ذرت با سیب زمینی
برای تهیه این کوکو با سیب زمینی به ۱ عدد سیب زمینی نیز احتیاج دارید. سیب زمینی را نیز همزمان با کدوها رنده کنید و به ظرف حاوی مواد کوکو اضافه کرده و مخلوط کنید تا یکدست شوند. سیب زمینی را هم می توانید به صورت خام رنده کرده و هم می توانید ابتدا آب پز کرده و پس از خنک شدن رنده کنید و به مواد ظرف اضافه کنید.
نکات پخت
- اگر به طعم سیر و پیاز علاقه ندارید می توانید آنها را حذف کنید.
- می توانید به همراه شوید از کمی نعنا و یا دیگر سبزیجات معطر به دلخواه استفاده کنید.
- استفاده از پنیر صبحانه کاملا اختیاری است و می توانید آن را حذف کنید.
- همانطور که اشاره کردیم اگر وگان هستید به جای تخم مرغ از دانه چیا خیس خورده در آب برای لعاب دادن به کوکو استفاده کنید.
- شما می توانید این کوکو را در ساده ترین حالت ممکن و فقط با کدو، ذرت، آرد، نمک و فلفل تهیه کنید و کوکویی کاملا رژیمی و وگان داشته باشید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه کوکو گوشت مجلسی خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه کوکو اسفناج پنیری ، وعده ای لذیذ و خوشمزه
- طرز تهیه کوکو قارچ و اسفناج ساده و مقوی
- طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی به ۳ روش خوشمزه
- طرز تهیه کوکو مرغ و نخود فرنگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوکو بادمجان خانگی خوشمزه و مجلسی
- طرز تهیه کوکو پیازچه مجلسی و با طعم بسیار عالی
- طرز تهیه کوکو لوبیا سبز خوشمزه و مجلسی تبریزی
- طرز تهیه کوکو باقلا سبز خوشمزه و مقوی