طرز تهیه بستنی چای سبز
در این مطلب از مجله آشپزی تاپ کوکینگ طرز تهیه بستنی چای سبز ، یکی از بستنی های های متفاوت و خوشمزه را خواهیم داشت. در ادامه همراه ما باشید.
بستنی چای سبز (ماچا) یک دسر محبوب ژاپنی است که با پودر چای سبز (matcha)، که شکلی سالم تر از چای سبز است، تهیه می شود. ممکن است این بستنی متفاوت برای شما عجیب به نظر برسد اما پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید. طبق تحقیقات، ماچا با جلوگیری از رشد تومور، از ایجاد سرطان جلوگیری کرده و باعث کاهش وزن و کم کردن چربی شکم می شود.
بستنی ماچا یکی از دسرهای بسیار سالم و کم کالری است. پودر چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان است، بنابراین خطر بیماری های قلبی و سرطان را کاهش می دهد. با این حال بستنی دارای شکر و خامه است و مصرف زیاد آن می تواند چاق کننده باشد. در ادامه طرز تهیه بستنی چای سبز خوشمزه و مخصوص را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم
- پودر چای سبز ماچا ۱ قاشق غذاخوری
- شیر ۱ فنجان
- خامه ۱ فنجان
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- شکر سفید ۳/۴ فنجان
- آب داغ ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای تهیه بستنی چای سبز ماچا، ابتدا در یک کاسه کوچک، آب داغ و پودر چای ماچا را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
زردههای تخممرغ را در قابلمهای متوسط بریزید و آنها را کمی هم بزنید. (توجه: تابه را هنوز گرم نکنید). شکر را به تابه اضافه کنید و شکر و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند.
سپس شیر را کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط را گرم کنید، مرتب هم بزنید تا نسوزد.
وقتی مخلوط کمی غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کف تابه را در طرفی حاوی یخ بگذارید تا مواد خنک شود. پودر ماچا که در ابتدا با آب داغ مخلوط کردید را به مواد قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. (خنک کردن مواد در یخ را هم ادامه دهید).
خامه غلیظ را با همزن برقی هم بزنید تا کمی غلیظ شود و پف کند. سپس خامه غلیظ زده شده را به مواد قابلمه اضافه کنید. همه مواد را با استفاده از یک کاردک به آرامی با هم مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.
سپس مخلوط بستنی را در یک بستنی ساز بریزید و دستورالعمل بستنی ساز را برای مخلوط کردن مواد انجام دهید. در نهایت بستنی را در ظرفی درب دار بریزید و قبل از سرو به مدت ۸ ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید.
* اگر بستنی ساز ندارید، مواد به دست آمده را به خوبی مخلوط کنید و در فریزر بگذارید. سپس در فواصل متعدد آن را بیرون بیاورید و مخلوط کنید و دوباره در فریزر قرار دهید. این کار را چندین بار تکرار کنید تا بستنی به خوبی منسجم شود و فرم بگیرد.
چند نکته
- سعی کنید پودر ماچا باکیفیت و ارگانیک تهیه کنید.
- مقدار شکر را می توانید بسته به ذائقه خود کم و یا زیاد کنید.
- می توانید این بستنی را با انواع میوه ها مانند توت فرنگی، موز، تمشک و… ترکیب کنید.
- برای تهیه بستنی ماچا میوه ای معمولا میوه را با غذاساز له کرده و سپس به بستنی اضافه می کنند.
- می توانید برای سرو و تزئین بستنی از انواع مغزها استفاده کنید.
مقالات آشپزی بیشتر بخوانید:
- طرز تهیه بستنی وانیلی ساده خوشمزه و خانگی به ۲ روش
- طرز تهیه بستنی طالبی خوشمزه و خانگی به ۲ روش
- طرز تهیه بستنی شکلاتی خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه بستنی زعفرانی خانگی و خوشمزه
- طرز تهیه بستنی پسته ای خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه شیر دارچین عسل خوشمزه و خواص آن
- طرز تهیه شیر زعفران خوشمزه و مقوی و خواص آن
- طرز تهیه شیر زردچوبه مقوی و خواص بی شمار آن
- طرز تهیه شیر پسته غلیظ، خوشمزه و مخصوص
- طرز تهیه موهیتو ؛ نوشیدنی پرطرفدار تابستانی
- طرز تهیه میلک شیک پسته خوشمزه و خانگی